Privatlivspolitik

Opdateret: 15. maj 2024

Denne privatlivspolitik beskriver Livingbrands ApS i forbindelse med indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (https://livingbrands.dk).

Når du tilgår eller bruger tjenesten, giver du dit samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke giver samtykke til det samme, skal du ikke tilgå eller bruge tjenesten.

Vi kan til enhver tid ændre denne fortrolighedspolitik uden enhver forudgående meddelelse til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort i tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du med jævne mellemrum gennemgår denne side.

Hvordan vi bruger dine informationer

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig til følgende formål:

 • Markedsføring/kampagne
 • Indsamling af kundefeedback
 • Administrationsoplysninger
 • Målrettet annoncering
 • Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil vi bede dig om samtykke og vil kun bruge dine oplysninger ved modtagelse af dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, som vi giver samtykke til, medmindre vi er forpligtet til at gøre andet pr. lov.

  Hvordan vi deler dine informationer

  Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til nogen tredjepart uden at søge dit samtykke, undtagen under begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

 • Markedsføringsbureauer
 • Analyse
 • Dataindsamling og -proces
 • Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, hvortil de blev overført og ikke at opbevare det i længere tid, end det er nødvendigt for at opfylde det nævnte formål.

  Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til følgende:

 • For at overholde gældende lov, regulering, retskendelse eller anden juridisk proces
 • For at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik
 • For at reagere på påstande om, at din brug af tjenesten krænker tredjeparts rettigheder. Hvis Tjenesten eller vores virksomhed fusioneres eller opkøbes med en anden virksomhed, vil dine oplysninger være et af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

 • Dine rettigheder:

  Afhængigt af den gældende lovgivning kan du have ret til at få adgang til og berigtige eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller gøre indsigelse mod den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (portere) dine personlige oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os til at behandle dine data, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, som måtte være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på pbr@livingbrands.dk. Vi vil besvare din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  Du kan fravælge direkte markedsføringskommunikation eller den profilering, vi udfører for markedsføringsformål ved at skrive til os på pbr@livingbrands.dk.

  Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de påkrævede personoplysninger eller trækker samtykket til at behandle disse til de påkrævede formål, vil du muligvis ikke være i stand til at få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt om.

  Cookies etc.

  For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores Cookie Policy.

  Sikkerhed:

  Vi værdsætter sikkerheden af dine oplysninger og vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. På grund af de iboende risici kan vi dog ikke garantere absolut sikkerhed. Derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

  Data Protection Officer (DPO):

  Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om behandlingen af dine oplysninger, som er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores DPO på pbr@livingbrands.dk. Vi vil behandle dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.