Livingbrands

KREATIVITET & INDHOLD

Siden 2002 har Livingbrands succesfuldt løst mere end 500 opgaver og udfordringer for danske og internationale virksomheder og brands. Hver gang med fokus på opnåelse af konkrete økonomiske resultater, i form af øget omsætning, mere profit, større markedsandele og et stærkere brand.

KREATIVITET & INDHOLD

Siden 2002 har Livingbrands succesfuldt løst mere end 500 opgaver og udfordringer for danske og internationale virksomheder og brands. Hver gang med fokus på opnåelse af konkrete økonomiske resultater, i form af øget omsætning, mere profit, større markedsandele og et stærkere brand.

Reklamefilm

En effektiv reklamefilm formår på en og samme tid at begejstre, engagere og skabe økonomiske resultater. Den er konkret, og kan huskes. Der er ikke lighedstegn mellem de resultater en film kan skabe og prisen for at producere filmen. Det handler mere om selve ideen og om måden der eksekveret på.

Med udgangspunkt i den kreative strategi, og det tilgængelige budget (visninger og produktion), udarbejder vi typisk tre storyboards der beskriver filmens/filmenes forløb fra start til slut. I de fleste tilfælde tester vi konceptet på forhånd med henblik på at sikre maksimal budskabsforståelse hos målgruppen.
Der er lang mellem de film der huskes. De der kan, styrker brandet, salget og engagerer målgruppen effektivt. Udover at styrke brandet og salget, kan en film styrke stolthedsfølelsen hos medarbejdere, tiltrække nye og fastholde eksisterende.

Idéudvikling (workshop)

Vores Ideudviklings workshop har til formål at facilitere udviklingen af kommercielle forretningsideer eller brands til nye eller eksisterende virksomheder.

Vi definerer i fællesskab formålet og eventuelle afgrænsninger for dagen. Herefter gennemføres selve dagen med Livingbrands som facilitator. Alle nye ideer/koncepter registreres, evalueres og præsenteres efterfølgende indeholdende vores vurdering af hvad der efterfølgende bør fokuseres på.    

Mange ”store ideer” kom til oprindeligt til verden ved en tilfældighed. Hvad enten det drejer sig at udvikle den eksisterende forretning eller tænke helt nyt. Initiativet udgør noget af det bedste man kan gøre for ens virksomhed, dels for at ”tvinge sig selv” til at tænke nyt eller tænke anerledes.

Content marketing

Content marketing fokuserer på at skabe og distribuere værdifuldt, relevant og konsistent indhold, der tiltrækker og fastholder et klart defineret publikum – og i sidste ende skaber profitabel kundeaktion.

Vi udvikler indhold på tværs af mediegrupper, og sørger for at din virksomheds ydelser og kompetencer bliver kommunikeret på den rette måde, på det rette medie, på det rette tidspunkt. Vi udarbejder alt fra iøjnefaldende SoMe-videoer til fængende outdoors til reklamefilm.

Content marketing er en driver for ikke mindst salg, trafik til dit website, brand awareness, og øget autoritet.

Visuel identitet

Din visuelle identitet omfatter alt fra dit logo, billedestil, typografi, farver og design. Det er let nok at liste disse, men det hele ligger i, hvordan du kommer ind i hjertet af, hvordan disse elementer kommunikerer til dine kunder, hvem du er, hvad du står for, og hvorfor kunderne skal være loyale over for netop din virksomhed.

Vi er eksperter i at opbygge dit brand, og dermed formidle din virksomheds værdier og personlighed gennem de visuelle elementer. Vi bistår i udarbejdelsen af din visuelle identitet samt kommunikationsplatform, der skaber en rød tråd fra logo til annoncedesign.

Ensartet grafisk kommunikation, der gør at netop din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. Dermed et stærkere og mere genkendeligt brand i markedet.