Livingbrands

DIGITAL & UDVIKLING

Siden 2002 har Livingbrands succesfuldt løst mere end 500 opgaver og udfordringer for danske og internationale virksomheder og brands. Hver gang med fokus på opnåelse af konkrete økonomiske resultater, i form af øget omsætning, mere profit, større markedsandele og et stærkere brand.

DIGITAL & UDVIKLING

Siden 2002 har Livingbrands succesfuldt løst mere end 500 opgaver og udfordringer for danske og internationale virksomheder og brands. Hver gang med fokus på opnåelse af konkrete økonomiske resultater, i form af øget omsætning, mere profit, større markedsandele og et stærkere brand.

Sociale medier

Èt er at agere og være aktiv i den sociale sfære, andet er at kunne skære igennem den voksende, støjfyldte og konkurrenceprægede markedsplads. Det kan vores indhold. Flere og flere bruger Sociale Medier, hvilket har tvunget virksomheder og brands til at agere på den voksende tendens. Vi har vi specialiseret os i, hvordan virksomheder og brands, effektivt og effektfuldt, påvirker købsbeslutningerne, holder kunderne loyale samt erhverver og vinder nye kunder.

Vores team er dygtige specialister varetager, på daglig basis, dine Sociale medier, hvilket vil sige at vi har ansvaret for, at din “sociale fremtræden” forbliver relevant for din målgruppe. Planlægning er nøgleordet i så mange sammenhæng, og det gælder også i dette tilfælde. Vi planlægger alle aktiviteter 3 måneder frem, så du trygt kan læne dig tilbage velvidende om at din markedsføring kører på skinner.
Øget brandkendskab.
Mere salg.
Større effektivitet.
Større synlighed.
Øget trafik.

Nyt website

Sandsynligvis et af de vigtigste ”visitkort” mod omverdenen, idet det ofte er den første kontakt der etableres mellem din virksomhed og potentielle kunder. Det tempo, som marketing teknologier udvikler sig i, fortsætter med at accelerere. Så hvis ikke du har revideret din webstedsstrategi i de sidste par år, kan du gå glip af blandt andet øget opnåelse og fastholdelse af kunder samt øget salg.

Vi tager udgangspunkt i hvilket formål det nye website skal indfri. Skal der eksempelvis kunne genereres direkte salg, kvalificeres leads, eller er hovedformålet at styrke virksomhedens overordnede branding, eller for den sags skyld alle tre i kombination. Når den overordnede strategi for websiten er afklaret, forholder vi os til indholdet, som vi naturligvis også bistår i at få eksekveret på.

Ultimativt og meget kort beskrevet, et styrket image, tiltrækning af flere potentielle kunder, vedligeholdelsen af eksisterende og et ”redskab” der kan spille en betydelig rolle i den fremtidige branding/markedsføringsindsats. Websiten er en af flere vigtige indsatsområder, men er oftest ”first point of contact”, så derfor med til at kvalificere eller diskvalificere på et tidligt stadie.

E-mail marketing

E-mail-marketing er en meget personlig måde at nå dine målgrupper på. Beskeder fra dine venner og familie er placeret ved siden af e-mail-opdateringer fra din virksomhed. Derfor fungerer e-mailmarketing bedst, når det er personliggjort. E-mail kan skræddersys til kundens handlinger, så enhver kommunikation er relevant for deres interesse, hvilket i sidste ende giver mere salg.

Vi kan bistå i alt fra opsætningen af e-mail flows/systemer til dét indhold der skal publiceres og konvertere læsere om til brugere/leads/salg.

Et velfungerende e-mail marketing system kan være en stor driver til salg og kan, hvis gjort rigtigt, være en af hovedkilderne for din virksomhed vedr. leads, salg og kundepleje. Det kræver blot den rette opsætning og det rigtige indhold, så er din virksomhed allerede langt.

Søgeords-optimering

Størstedelen af alle søgninger starter gennem Googles søgemaskine. Dette betyder, at hvis din virksomhed ikke er present, når en potentiel kunde søger efter en given serviceydelse, så går din virksomhed glip af forretning. Om du er en lokal virksomhed, der gerne vil findes i nærområdet eller har en webshop, der sælger i hele landet, så kommer du ikke udenom søgemaskineoptimering. 

Vi afdækker dit marked gennem en søgeordsanalyse, der lynhurtigt kan fortælle hvor stort potentialet er fordi virksomhed ved at være fremtræden i Googles søgemaskine. Hernæst i gangsætter vi optimeringen af dit website på de givne søgeord gennem tekstforfatning og teknisk snilde.

Markant øget synlighed og mere salg gennem websitet.